Skip links

Onze B2B-oplossingen

Tools aangepast aan uw activiteit

Bij PingPrice™ hebben we een SaaS-applicatie ontwikkeld die gereserveerd is voor professionele klanten (winkel, merk, distributeur, enz.) om u innovatieve, praktische en gemakkelijk toegankelijke oplossingen te bieden.

Onze app is ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen, met een verscheidenheid aan functies die zijn bedacht om uw dagelijks leven te vereenvoudigen. Hier is een overzicht van de diensten die u kunt ontdekken:

PingMonitoring
PingReporting
Intégration (API)

Ontworpen voor de B2B-gebruiker
Onze app wordt voortdurend bijgewerkt om u een optimale ervaring te bieden, met actuele gegevens. Met een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface kunt u eenvoudig navigeren en snel toegang krijgen tot al onze diensten.

Beveiliging en betrouwbaarheid
Gegevensbeveiliging is onze topprioriteit. Onze app maakt gebruik van de nieuwste encryptietechnologieën om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens veilig en beschermd blijven.

Hulp en ondersteuning
Als u vragen hebt of hulp nodig hebt, staat ons klantenserviceteam altijd klaar om u te helpen. Wij streven ernaar om een snelle en efficiënte service te bieden om eventuele problemen op te lossen.

Ontdek onze tools
Vraag een gratis demo van ons platform aan en gebruik onze diensten.