Skip links

PingReporting

Nauwkeurige gegevens, aangepast aan uw behoeften

Met onze PingPrice™ B2B SaaS-app kunt u zeer nuttige gegevens raadplegen waarmee u uw merk/winkel/keten kunt starten, monitoren en ontwikkelen.

Ontdek onze oplossingen.

Monitor en vergelijk dagelijks de prijzen van uw producten, in al uw verkooppunten en die van de concurrentie. Pas u altijd gemakkelijk aan aan de prijsschommelingen in uw categorie.

Krijg inzicht in hoe promoties momenteel of met terugwerkende kracht worden gebruikt bij detailhandelaars. Blijf op de hoogte van promoties om effectievere en relevantere campagnes te creëren, volgens de criteria die voor u belangrijk zijn: regio’s, consumentenprofielen, productcategorieën enz.

Met onze B2C-prijsvergelijkingstool bieden we inzicht in demografische gegevens. Ken uw klanten en mensen die in uw winkel komen en neem weloverwogen beslissingen.

Elk merk heeft verschillende doelen en heeft andere doelen nodig. Daarom werken we samen om gegevens te leveren die zijn afgestemd op uw specifieke doelen. Wij zorgen ervoor dat u krijgt wat u nodig hebt. 

Wilt u uw producten tegen de beste prijs aan detailhandelaars verkopen en uw marges op lange termijn vergroten?

U kunt geen weloverwogen beslissingen nemen over detailhandelaars en concurrenten zonder in realtime over de juiste informatie te beschikken!

Wij bieden u inzicht in gestructureerde en nauwkeurige marktgegevens:

  • Beter onderhandelen met detailhandelaars;
  • Om strategieën te creëren die beter geschikt zijn dan die van uw concurrenten.

Onze klanten boeken resultaten